Erik de la Reguera
Journalist och författare | Journalist and author | Periodista y escritor | Journaliste et écrivain

Rutin

Tyvärr finns det inte något kaffe i dag, bara latte och cappuccino, för maskinen är trasig och har varit det hela helgen. Vill du ha latt… Nä. Typiskt att den ska gå sönder precis före helgen, för då måste man ju vänta tills på måndag innan man kan ringa. J upptäckte det i lördags, att så fort någon hade tagit kaffe så var det en stor pöl där borta på golvet och det såg ut som om någon spillt ut en hel kopp, så hon var tvungen att torka upp det flera gånger och det är ju inte så kul; det var en slang som hade släppt som jag förstår det, vattnet gick inte som det skulle och då finns ju inte mycket att göra, bara vänta tills i dag och ringa och be dom komma, och nu säger dom att dom ska komma och fixa slangen senare idag, så jag hoppas att maskinen fungerar som den ska igen imorgon.

Då får jag önska lycka till med maskinen.

Tack. Nästa.

You may also like...