Kokain – boken som granskar drogen

Nu finns min nya bok - Kokain: drogen som fick medelklassen att börja knarka och länder att falla samman - i lager hos såväl Bokus som Adlibris och borde även finnas tillgänglig i bokhandlar runt om i Sverige.

Lasse Wierup och jag följer det vita pulvrets svindlande historia; vi tar oss från kokabönderna i Colombia, Bolivia och Peru till langare, smugglare och kokainkrigets bödlar i Mexiko, för att till sist hamna i svenska vardagsrum, bland uppriktiga kändisar, unga tjejer och på innekrogarnas toaletter, där kokainet blivit allt vanligare på senare år (som en rad medier rapporterat om de senaste veckorna).

Ett tiotal länder har besökts under researchen, vilket märks av i form av mycket närvaro och en ingående granskning av den mångmiljardindustri som livnär sig på kokainet.

Gå bortom festruset. Lär känna sanningen bakom drogen. Drygt 500 sidor för bara 174 kronor. Tveka inte. Beställ boken här.