Alltid denna förbannade logistik

När jag vaknade i morse hade jag god lust att för evigt förbanna den teknik som ständigt ställer till problem för mig och säkert för många av er andra.

Hotellet vi tagit in på i Mexico City - och det enbart för att jag skulle kunna ha tillgång till nätuppkoppling i ottan - visade sig naturligtvis ha ett fel på sin router. Och "ingenjören" som hade hand om sådant skulle inte komma tillbaka förrän på måndag.

Så än en gång blev det till att springa ut på stan och leta upp några av de där ovärderliga radiovågorna som är själva förutsättningen för mitt arbete.

Till slut hittade jag en Sanborns som jag nu sitter på, mitt bland lunchgästerna och med OS-fotbollens skrän i bakgrunden.

Och artikeln hann jag få iväg. Så slutet gott, allting gott. Nu återstår det att se hur det slutar för Evo Morales.