Nedbäddad och blå

Det är inte alltid lätt att vara korrespondent. Sedan ett par dagar tillbaka har jag feber och en kass mage, kanske (men jag har inga bevis) orsakat av maten på det där kinahaket bredvid café Alexander i Sopocachi.

Som tur var hade jag dock hunnit börjat vänja mig vid höjden här i La Paz (det pendlar mellan 4000 och 3100 m) innan magen gick i strejk. Och jag hann skriva lite om folkomröstningen i Santa Cruz, här och här.

Medan jag väntar på att bli frisk lägger jag ut några bilder från första maj på Plaza Murillo:

Vicepresident Álvaro García Linera och president Evo Morales knyter sina nävar.

Moi, som talar med aymarakvinnor.

Soldater utanför telekombologet Entels huvudkontor, sedan Evo Morales mitt under sitt förstamajtal skrivit under ett dekret som nationaliserar bolaget.