Bollespondent

Buenos Aires har börjat tina upp. På gatan här nedanför mitt fönster har värmen börjat locka fram leenden och skratt. Vi bor sedan några dagar i stadsdelen San Telmo och trivs utmärkt bland bohemiska porteños och utländska tangonördar.

Ärligt talat är det svårt att märka av att det är val om ett vecka. En och annan valaffisch med Cristinas mejkade ansikte skvallrar om det förestående presidentvalet, men när fru Kirchner leder med 20 procent är det mer upphetsande att lyssna till fågelkvitter än att prata politik. Åtminstone verkar det så.

Desto roligare då att se på fotboll. I veckan tog sig Argentina an Venezuela och Brasilien skåpade ut Ecuador. Alltid kul att skriva sport! :)

Uruguay var fint. Det är ett land jag vill återvända till. Grönt, grönt, grönt överallt. Och vänliga människor.

Allt väl här på andra sidan jorden, med andra ord. Och bloggen återupptagen. Yes box.