Lyxhotell Kristoff

Mina damer och herrar, jag ledsnade på sunkhotell utan varmvatten, internetkafeer som inte klarar usb-minnen och förvirrade taxichaufförer. Tog för några timmar sedan helt sonika in på flashiga Hotell Kristoff i Maracaibo.

Värsta hotellet med trådlöst internet och piccolo som håller upp dörren och aircon som tvingar en att ha långärmad tröja på sig inomhus fast det är trettiogradig värme ute (snart förkyld, no doubt). Och ett namn som ger sköna öststatsvibbar.

Som en rutinerad kollega en gång sa: "Se till att äta bra och sova bra, så blir jobben bra". Så klokt. Men också så lätt att säga när det är tidningen som betalar boendet.

Men här på lyxhotellet kunde jag faktiskt jobba till slut.

Ska strax ge mig iväg till landslagets träning på Estadio José Pachencho Romero för att få fler detaljer till den artikel jag just skickat en första version av till DN. Hoppas bara att de inte bytt träningstid, för jag får inte tag på presschefen. Gulp.

Och nyss anlände Irans president Ahmadinejad till Caracas. Här händer allt på en gång.