Smutskastning, glädje och bonusinformation

"Goooooooooooooooooooooooooooooool! Etó Etó Etó Etó Etó Etó Etó Etó Etó!" skrek Televisakommentatorn. Det finns få saker som kan få en att småle så mycket som latinamerikanska fotbollskommentatorer.

Visste ni förresten att den stora grejen med Champions League-finalen i går var att Barcelonas backstjärna Rafael Márquez blev den förste mexikanen genom tiderna att vinna den åtråvärda bucklan? Inte det? Vad skriver era tidningar om egentligen?

Annars fortsätter presidentkandidaterna att smutskasta varandra i den ena ärekränkande tv-reklamen efter den andra. López Obrador framställs som "en fara för landet" av högerpartiet PAN. Med hjälp av riktigt elaka klipp ges bilden av att den socialdemokratiske kandidaten är en våldsam psykopat. Fascinerande.

Nu ska jag jobba. Ensam hemma, lugn och ro, en vanlig arbetsdag, äntligen.